Yeni Dilekçe Örnekleri(Unvan Ataması İçin)

Değerli Kardeşlerim,

Görevde olanlardan unvan ataması yapılmayanlar için;

Aşağıdaki örnek dilekçeleri kendi bilgilerinize göre doldurun ve ÖZELLİKLE TALEP KISMINI OKUYUN,

BULUNDUĞUNUZ İLE VEYA BAŞKA İL’e ATAMANIZA ilişkin talep kısmı sizlerin kendi şartlarınıza göre değerlendirip güncelleme yaparak dilekçeyi imzalayarak tamamlayınız.

Yayınladığım dilekçeleri kendi bilgilerine göre doldurup güncelleme yapmak istemeyenler imzalayıp tamamlasın.

Daha sonra bazı kurumların dilekçeleri kabul etmediği dikkate alınarak;

1) Dilekçeleri kurumların evrak kaydına verip kendinize kayıt numarası almanız yeterli olacaktır.

2) Dilekçenizi Evrak Kaydına verdiğiniz tarihten itibaren 60 gün içinde kurum dilekçenize cevap vermezse, kurum zımnen reddetmiş sayacağından, ikinci 60 günlük süre içerisinde kendiniz veya Avukat aracılığıyla web sitemizdeki 2828 içinde bulunan veya KARDEŞLERİM face grubunda yayınladığımız emsal mahkeme kararlarını da dilekçenizde belirterek Mahkemeye vermeniz yararlı olacaktır.

3) Dilekçenizin yeniden mahkeme hakkı oluşması için DAHA ÖNCEDEN VERMİŞ OLDUĞUNUZ dilekçelere bu dilekçelerde asla yer vermeyiniz!

5) Hangi kurum olursa olsun dilekçenizi evrak kaydına verin ve buradaki açıklamalarıma göre işlem yapınız!

6) Emsal mahkeme kararlarının okunaklı hali güncellenerek web sitemizdeki 2828 içindeki Mahkeme Kararları(2828 Geçici 16. Madde Unvan Atamasına Dair)başlıklı yere eklenmiştir.

Takıldığınız noktada şimdiden İDARE HUKUKUNDA UZMAN OLAN AVUKATLARLA görüşün!

Bilgilerinize.

Genel Başkan

2828 Sayılı Kanunun Geçici 16. Maddesi Gereğince Unvan Ataması İçin;

Örnek Dilekçeler 5 adet olup, kendinize uygun dilekçedeki boşlukları doldurarak dilekçenizi kurumunuza veriniz!

ÖRNEK DİLEKÇELER

DİLEKÇELER

Hakkında: yonetim

Kontrol Ediliyor