5/Mayıs/2019

Bilgilendirme

Değerli Kardeşlerim,

Son zamanlarda sosyal medyada yer alan ve bana da ulaştırılan MEMUR-SEN’e bağlı EĞİTİM-BİR-SEN Gaziantep Şubesinin yetiştirme yurtlarında büyüyen kardeşlerimizle ilgili iddia edilen açıklamaları sonucunda, Derneğimiz Genel Merkezi olarak 01 Mart 2019 Cuma günü anılan sendika şubesinden resmi yazıyla ayrıntılı bilgi talebinde bulunulduğu bildirilmişti.

Söz konusu yazımıza, ilgili sendika şubesinin bugün(07.03.2019) itibariyle derneğimize resmi cevapları ulaştırılmıştır.

Bu çerçevede, gelen resmi cevap, yaptığımız araştırmalar ve kamuda 65.000 kardeşimizin durumları dikkate alınarak gerekli değerlendirmeler sonrası alınacak kararlar için;

YADER Genel Merkezimizin Merkez Yönetim Kurulu(MYK) olarak 11.03.2019 tarihinde Pazartesi günü saat:18.30’da Ankara’da yapılacak toplantıdaki değerlendirmeler sonrası ALACAĞIMIZ KARARLAR Derneğimiz Genel Merkezince tüm kardeşlerimize ve kamuoyuna duyurulacaktır.

Saygılarımı sunarım.

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanları Koruma Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği(YADER)
Genel Başkanı

Bir yanıt yazın